“今が旬”と向き合う
銀座うかい亭がお届けする「シーズナルスペシャリテコース」では、
厳選した神戸牛をメインに山海の旬の食材を揃えて、
その持ち味を引き出した鉄板料理をご用意します。
“食材の魅力を最大限にいかす”
それは、うかいグループの創業当時からの
料理における美学。その想いをもとに、
丁寧につくり出される逸品で紡ぐ美味の旋律を
非日常感に満ちた空間でお楽しみください。
名店ひしめく銀座の地で、20年以上の歴史を歩んできた銀座うかい亭が
お届けする美食のひと時。
皆様のご予約をお待ちしております。
We offer teppanyaki dishes that bring out the best in seasonal ingredients,
with carefully selected Kobe beef as the main ingredient.
日本が世界に誇るブランド牛・神戸牛は、メイン料理のステーキとしてご用意します。
芳醇な香りや旨味を五感でお楽しみください。
The globally renowned Japanese brand beef, Kobe beef,
will be served as the main course in the form of a steak.
銀座うかい亭が誇る最上級のSeasonal Specialty Course〈神戸牛と夏の彩(いろどり)〉。
和牛を知り尽くしたシェフが引き出す神戸牛の魅力に、贅を極めた旬の逸品を合わせた特別な構成です。
濃密な甘みを湛える毛蟹、力強い旨みの国産鮑、そして豊潤な香りの黒トリュフ。
味わい、香り、質感――すべてにおいて夏の美味の頂点を追求しました。
銀座うかい亭のなかでもひときわ鮮烈な美食体験を、ぜひご堪能ください。
Ginza Ukai-Tei proudly presents its finest Seasonal Specialty Course: “Kobe Beef and the Colors of Summer.”
This exquisite course showcases the allure of Kobe beef, masterfully crafted by chefs who are true connoisseurs of Japanese wagyu. The menu brings together luxurious seasonal delicacies such as sweet and succulent Japanese horsehair crab, richly flavorful domestic abalone, and fragrant black truffle.
Every element—from taste and aroma to texture—has been meticulously selected to celebrate the essence of summer.
We invite you to indulge in a truly exceptional dining experience, one of the most vibrant expressions of gourmet cuisine that Ginza Ukai-Tei has to offer.
2025年7月1日(火)~8月30日(土)
55,000円(税込・サービス料別)
03-3544-5252
※ご予約は2名様以上で承ります。
※3日前までのご予約をお願いいたします。
※こちらのコースは、アレルギー対応や苦手食材の変更はお受け出来かねます。
銀座うかい亭が誇る最上級のSeasonal Specialty Course〈神戸牛と秋の豊穣〉。
豊潤な味わいを極めた神戸牛に、秋の恵みを凝縮した逸品を重ねた、季節限定の特別な構成です。
香り高い松茸は、うかい亭ならではの火入れと技で、その香気と食感を最大限に引き出します。
さらに、身の引き締まった海の旨みを凝縮したオマールブルー、
ほどよく脂がのり上品な旨みとほのかな甘みをたたえる真鯛など、秋ならではの美味が続々と登場。
移ろう季節の中に潜む一瞬の煌めきを、五感で味わう美食体験をぜひご堪能ください。
Ginza Ukai-tei proudly presents its finest Seasonal Specialty Course: “Kobe Beef and the Bounty of Autumn.”
This limited-time course showcases the rich, refined flavors of premium Kobe beef, paired with exquisite seasonal ingredients that capture the essence of autumn.
Fragrant matsutake mushrooms are carefully prepared using Ukai-tei’s signature techniques,
bringing out their full aroma and texture.
The course also features Blue Lobster, prized for its firm texture and intensely flavorful taste of the sea, and Sea Bream, known for its delicate sweetness and refined umami.
Savor a fleeting moment of brilliance hidden within the changing season—
an exceptional culinary experience that delights all five senses.
2025年9月1日(月)~11月1日(土)
55,000円(税込・サービス料別)
03-3544-5252
※ご予約は2名様以上で承ります。
※3日前までのご予約をお願いいたします。
※こちらのコースは、アレルギー対応や苦手食材の変更はお受け出来かねます。