EXPO 2025 大阪・関西万博
「うかい亭 大阪」
期間限定出店
2025年4月13日(日)~10月13日(月)

 

EXPO 2025 Osaka, Kansai, Japan
Ukai-tei Osaka – A Special Engagement at EXPO 2025
April 13 (Sun) – October 13 (Mon), 2025

 

 
 

うかい亭の誇りを、世界へ。
Ukai-tei’s Legacy, now on the world stage.

 
 

 
 
「2025年 日本国際博覧会(EXPO 2025 大阪・関西万博)」に、
うかい亭が期間限定で西日本初出店いたします。
万博での出店はうかいグループとして初の試みです。
日本で発祥し、海外でも「Teppanyaki」として親しまれている鉄板料理。
その旗手として、カウンター専門店エリア(※)にて皆様をお迎えいたします。
 
会場で提供するのは、長年うかい亭で愛されてきた黒毛和牛のステーキやガーリックライスをはじめ、
四季の食材の魅力を生かした鉄板料理の数々。
 
うかい亭の世界観を表現した特別席で、世界各国の皆様をおもてなしいたします。
創業50年にわたり培ってきた“五感で楽しむ食体験”を、万博会場でもお楽しみください。
 

※ロイヤルホールディングス株式会社とコカ・コーラ ボトラーズジャパン株式会社が協働出店する
ラウンジ&ダイニングのカウンター専門店エリアにて出店いたします。

 
 

Ukai-tei Brings the Spirit of Teppanyaki to the World Stage — A Limited Engagement at Expo 2025 Osaka, Kansai
For the first time in its history, Ukai-tei will grace the World Expo stage, offering a limited-time experience at Expo 2025 Osaka, Kansai. This also marks our debut in western Japan.
Teppanyaki—born in Japan and now beloved around the globe—is elevated to new heights at Ukai-tei. As a proud ambassador of this culinary art, we welcome guests to the Counter-Style Dining Area, where the theater of cuisine unfolds before your eyes.
Savor the dishes that have defined Ukai-tei for generations: tender Japanese Black Wagyu steak, fragrant garlic rice, and seasonal delicacies, each prepared with precision on the iron griddle, each infused with the spirit of the seasons.
Within a specially designed space that embodies the elegance and philosophy of Ukai-tei, guests from across the world are invited to immerse themselves in a dining experience that engages all five senses. Let the essence of Japanese hospitality and culinary artistry leave an unforgettable impression at this global gathering.
Our participation takes place within the Counter-Style Dining Area of the Lounge & Dining zone, a collaboration between Royal Holdings Co., Ltd. and Coca-Cola Bottlers Japan Inc.

 
 

コース詳細はこちら / View course details
 

<事前ご予約につきまして>
下記リンクより、事前ご予約を受け付けております。
 

Advance Reservations
We are pleased to accept advance reservations via the link below.

 

お席に限りがございますため事前のご予約をおすすめしておりますが、
当日に空席がある場合はご案内が可能です。
ご来店をご希望のお客様は、お電話にてお問い合わせください。
皆さまのご来店を心よりお待ちしております。

ご予約・お問い合わせ
080-4148-3902

出店の詳細 / Our Exclusive Residency

  • 出店場所 / Location
  • 2025年 日本国際博覧会(EXPO 2025 大阪・関西万博)
    東ゲートゾーン E14 ナショナルデーホール「レイガーデン」2F
    ラウンジ&ダイニング内
    (E10「日本館」から「ウォータープラザ」方面に大屋根リング下を
    5分程度歩いていただいた先にございます)
     

    2025 World Expo (EXPO 2025 Osaka Kansai)
    East Gate Zone, E14 National Day Hall “Ray Garden”, 2nd Floor
    Inside the Lounge & Dining Area
    (Located a 5-minute walk from the Japan Pavilion [E10], heading towards the Water Plaza under the large roof ring)

     

  • 出店期間 / Exhibition Period
  • 2025年4月13日(日)〜2025年10月13日(月)
     

    April 13, 2025 (Sunday) – October 13, 2025 (Monday)

     

  • 営業時間 / Hours
  • 11:00~21:00 ※完全入れ替え制
    第1部 10:50~13:00 close 第2部 13:30~15:40 close
    第3部 16:10~18:20 close 第4部 18:50~21:00 close

     

    11:00 AM – 9:00 PM (Complete Seating Changeover)
    1st Session: 10:50 AM – 1:00 PM (Close)
    2nd Session: 1:30 PM – 3:40 PM (Close)
    3rd Session: 4:10 PM – 6:20 PM (Close)
    4th Session: 6:50 PM – 9:00 PM (Close)

     

  • コース金額 / Course Prices
  • ランチ 28,000円 / ディナー 38,000円
    ※税込・サービス料10%別

     

    Lunch: ¥28,000 / Dinner: ¥38,000
    Prices are inclusive of tax. Service charge of 10% is additional.

     

うかい亭 大阪の魅力 / The Allure of Ukai-tei Osaka
 

うかい亭 大阪の所在地は、大屋根リングの外側。
賑やかなパビリオン群から少し離れた、静かで落ち着いた場所に位置します。
8席限定の鉄板席では、大阪湾を一望できる贅沢な眺めとともに
洗練のコースをじっくりとご堪能いただけます。

前菜を除き、すべてのメニューは料理人が目の前の鉄板で
臨場感たっぷりに仕上げていきます。
メインは黒毛和牛のステーキ。これまで50年にわたり「うかい亭」で培ってきた知見を基に、
厳正に選び抜かれた牛肉を用いています。

銀座や表参道のうかい亭から赴いた精鋭のスタッフたちが、
万博の地で皆様のご来店をお待ちしております。
「うかい亭」ならではの五感で楽しむ美食時間をお過ごしください。

 


Located just outside the grand roof ring, Ukai-tei Osaka offers a serene and tranquil setting, slightly removed from the bustling pavilions. At the exclusive eight-seat Teppanyaki counter, guests can enjoy a refined course meal while taking in the breathtaking view of Osaka Bay.
With the exception of the appetizers, each dish is meticulously prepared right before your eyes on the Teppan grill, enhancing the dining experience with a sensory richness. The centerpiece of the meal is a steak made from carefully selected Kuroge Wagyu beef, sourced from the finest cuts, built on the expertise Ukai-tei has honed over its 50-year history.
A team of skilled staff, brought from Ukai-tei locations in Ginza and Omotesando, is eager to welcome you to the Expo site, where you can indulge in a truly immersive dining experience. Enjoy the unique world of Ukai-tei, where every bite is designed to delight all your senses.